de dagplanner voor Rust en structuur

Laat hier even je gegevens achter dan stuur ik de dagplanner op!

de dagplanner voor Rust en structuur

Laat hier even je gegevens achter dan stuur ik de dagplanner op!

Gebaseerd op ‘The seven habits’ van Stephen R. Covey
Makkelijk printbaar
Je hele dag in één overzicht 

Hoi, mijn naam is Pieter de Gouw.

Ik wil je graag helpen om meer uit jouw leven te halen door:

 Jouw missie te vinden
 Onbewuste patronen te ontdekken
 Je praktische tools te geven voor meer rust en structuur

Ik snap waar je mee zit…..

In 2017 werkte ik nog als HR medewerker voor een bedrijf. Ik zat drie dagen per week op kantoor en twee dagen in de week liep ik stage bij een paardentrainster en werkte ik aan mijn eigen bedrijf. In deze drie dagen op kantoor liep ik helemaal leeg. Aan het eind van de dag voelde ik me leeg, lamgeslagen en gefrustreerd.

Dat lag niet aan mijn collega’s of mijn baas. In tegendeel, ik kreeg volop kansen om mezelf te ontwikkelen. Ik had lieve collega’s en mijn baas zag in mij de toekomstige HR directeur van het bedrijf. Het werk was uitdagend genoeg. En toch….

Ik was doodongelukkig. Dit moest anders.

 

Anderhalf jaar daarvoor had ik een ‘carriereswitch’ gemaakt. Tot dan toe werkte ik voor hetzelfde bedrijf als dieronderzoeker en deed ik een PhD. Ik merkte dat ik delen van mijn werk best interessant vond, maar dat ik er niet de voldoening uithaalde die ik zocht.

Anderhalf jaar later, zat ik nog altijd in hetzelfde schuitje: ik deed niet het werk waar ik écht voldoening uit haalde. Ik besloot dat het tijd was dat ik knopen ging doorhakken. Ik had in de afgelopen jaren meerdere opleidingen en talloze workshops gevolgd, mensen gecoacht en trainingen gegeven. Dat was waar mijn hart sneller van ging kloppen: Mensen een stap verder helpen!

Ik beet me vast in dit fascinerende onderwerp: persoonlijke ontwikkeling! En ik ontdekte veel over mezelf, op praktisch vlak, over mijn fysieke gezondheid en ook op spiritueel niveau. Deze dagplanner is een van de tools die ik die periode ontwikkelde voor mezelf.

Dit Logboek helpt me nog iedere dag om om m’n dag te structeren, rust in mijn hoofd te creeëren en productief aan de slag te gaan.

Wil je vandaag nog aan de slag?

Het Logboek is gratis beschikbaar.

Waarom gratis? Omdat ik iedereen de lessen gun die ik de afgelopen jaren heb ontdekt en mijn hart sneller gaat kloppen als ik ook maar één iemand een stap verder kan helpen!

Dus vraag het Logoek nu aan!

Op de hoogte blijven?

facebookinstagram